Despre noi | Avocat București | Avocat Argeș
293
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-293,bridge-core-3.1.2,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Despre noi | Avocat București | Avocat Argeș

O casă de avocatură altfel, pentru că nouă ne pasă

Diferența o fac implicarea și sentimentul de responsabilitate al avocatului; acestea sunt trăsăturile care te aduc mai aproape de perfecțiune.

 • Seriozitate

  Da înseamnă da și nu înseamnă nu, ne ținem de cuvânt și credem în onestitatea reciprocă

 • Vitalitate

  Ne place ceea ce facem, suntem mereu plini de viață și de energie.

 • Implicare

  Ne implicăm total în fiecare speță; știm că aceasta este marca profesionalismului.

 • Transparență

  De la noi vei afla anticipat și transparent ce presupune demersul tău juridic : așteptări, costuri, timp.

 • Încredere

  Pe această valoare construim relațiile cu toți clienții si suntem de parere ca altfel nu se poate.

 • Deschidere

  Relațiile sociale, inclusiv cele comerciale, evoluează și se diversifică permanent; noi am învățat să ne adaptăm în cel mai scurt timp oricărei probleme noi, pentru a o rezolva.

Stoian Claudiu avocat

Stoian Claudiu

Co-founder – Avocat Titular la Stoian și Rotari

Stoian Claudiu - află mai mult

 • Domnul Stoian Claudiu este un tânăr avocat, licențiat în drept român al Facultății de Drept din cadrul Universității din București. A urmat cursurile de Licence 3 ale Colegiului Juridic Franco-Român și pe perioada unui an a studiat în sistemul de învățământ al Universității Paris 1, Pantheone Sorbonne, la Paris, obținând diploma de Master 1 în “Droit international des affaires”.
 • Domnul avocat Stoian Claudiu este de formație un avocat litigant, domeniul său de specialitate constituindu-l dreptul privat, cu precădere ramurile de drept civil și comercial. Experiența de instanță a domnului avocat cuprinde atât cauze având ca obiect răspunderea contractuală sau delictuală precum și cauze de fond funciar, acțiuni reale sau chiar din sfera dreptului familiei.
  Pe lângă ramurile dreptului privat, domnul avocat Stoian a avut ocazia să activeze, pentru o perioadă de aproximativ un an de zile, în domeniul dreptului penal, ca urmare a unei colaborări fructuoase cu doua cabinete de avocatura având o vechime de peste 12 ani în domeniu. Cauzele în care domnul Stoian a reprezentat sunt dintre cele mai ample, cuprinzând activitate de asistentă și reprezentare în fața Parchetului General, DIICOT sau DNA, precum și în fața tuturor gradelor de jurisdicție ale instanțelor.
 • La momentul de față domnul avocat Stoian continuă să asiste clienți în cauze penale, ca o activitate adiacentă celei din domeniul dreptului civil.
  Studiile aprofundate și bagajul de cunoștințe acumulat precum și un dezvoltat simț practic ii conferă domnului avocat Stoian calitățile necesare pentru a trata cu profesionalism atât problemele juridice clasice cât și cele din afara sferei dumnealui de specializare.
Rotari Dumitru, avocat

Rotari Dumitru

Co-founder – Avocat Titular la Stoian și Rotari

Rotari Dumitru - află mai mult

 • Domnul Rotari Dumitru este licențiat în drept al Facultății de Drept din cadrul Universității din București, precum și master în Dreptul Afacerilor, din cadrul aceleiași instituții de învățământ. Domnul Rotari este membru al Baroului București și a asistat în calitate de avocat diverși clienți în raporturile lor cu autoritățile publice romane (Oficiul Registrului Comerțului, Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Casa Națională de Pensii Publice, Autoritatea Națională pentru Cetățenie, etc.)
  Domnul avocat Rotari a dobândit de-a lungul anilor de practică o vastă experiență în domenii ca: consultanța în contracte comerciale, drept societar (Corporate Law), proprietate industriala și drepturi de autor. A fost implicat în proiecte complexe de fuziuni divizări a unor agenți economici cu influențe importante pe piața afacerilor din Romania.
 • Domnul Rotari excelează în activitatea de consultanță ce vizează redactarea, modificarea și revizuirea contractelor având ca obiect închirierea de spații comerciale, prestări servicii sau barter, contracte de vânzare, de novație, de sponsorizare, etc., precum și a actelor adiționale aferente.
  Experiența bogată a domnului avocat se reflecta cu precădere în abilitatea de tehnoredactare a documentelor statutare ale unei persoane juridice (societăți, asociații, fundații, etc.), reușind de fiecare data să cuprindă necesitățile clientului.
 • În cadrul colaborărilor cu doua firme de avocatură de renume din București domnului avocat Rotari i-au fost delegate atribuții de supraveghere și control direct asupra relației cu Oficiul National al Registrului Comerțului și cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.
  Nu în ultimul rând, în completarea certelor calități de avocat de business domnul avocat Rotari Dumitru a reprezentat cu profesionalism clienții și în fața instanțelor de judecată.

 • Nouă ne pasă – ne vom implica total pe speța ta având ca obiectiv găsirea soluției optime
 • Noi ascultăm – credem că reușita noastră e dependentă de modul în care vom comunica, de aceea acordăm atenție sporită acestor aspecte
 • Noi credem în ideea de a preveni – mizăm pe consultanța juridică preventivă care permite evitarea situațiilor litigioase nedorite
 • Transparență – la noi vei afla corect si transparent costurile, estimările de timp cu privire la speța ta și șansele de reușită 
 • Câștigi timp – credem în eficiență și știm cât de important este timpul și pentru tine de aceea am construit un sistem de optimizare a timpului de lucru
 • Experiența – nu avem experiență de 25 de ani în domeniu însă cei peste 12 de ani ne-au ajutat să consolidăm fundamentul acestui birou de avocatură 
 • Suntem tineri – avem energie, avem o dorință puternică de a reuși, avem o școală foarte bună și suntem responsabili