Lucrează cu noi | Cabinet de avocatură București | Stoian și Rotari
416
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-416,bridge-core-3.1.4,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Lucrează cu noi | Cabinet de avocatură București | Stoian și Rotari

Cât costă – onorarii

Spune-ne mai mult despre cazul tău și pe baza informațiilor vom putea face o estimare de timp și de cost

Având în vedere fenomenul de inflație a serviciilor juridice, ce a luat amploare în ultimii ani, politica onorariilor noastre se vrea a fi una competitivă. Încercam să ne adresăm unei categorii extinse de clientelă, având la bază principiul că într-o societate modernă cât mai multe persoane ar trebui să aibă posibilitatea de a li se oferi o consultație juridica sau de a primi asistență în rezolvarea unei probleme. Astfel, onorariile noastre încearcă să reflecte cât mai bine munca depusă în funcție de complexitatea problemei.

Ai multe motive să lucrezi cu noi, citește mai jos despre noi și despre ceea ce ne face să fim diferiți. 

Mai multe informații despre onorarii

În conformitate cu prevederile Statului profesiei de avocat, onorariile percepute de către firma noastră pentru prestarea serviciilor juridice solicitate de către clienți pot fi:

 1. Onorarii fixe (onorarii forfetare) corespunzătoare efectuării fiecărei sarcini juridice în parte (constau în sume fixe cuvenite avocaților firmei noastre pentru servicii profesionale sau pentru categorii de astfel de servicii profesionale pe care le prestează clientului);
 2.  Abonamente lunare, pentru serviciile avocațiale prestate de către avocații firmei noastre și vizând activitatea curentă a fiecărui client (serviciile avocațiale prestate în baza abonamentelor lunare nu includ și intervențiile necesare pentru apărarea drepturilor și intereselor clientului în justiție sau în fața instanțelor arbitrale, a organelor administrativ-jurisdicționale sau de cercetare penală. În cazul unor astfel de cauze, onorariile se vor stabili de comun acord și în conformitate cu prevederile indicate la punctul 1 de mai sus;
 3. Onorarii de succes (constau în sume fixe sau variabile stabilite pentru atingerea de către avocații firmei noastre a unui anumit rezultat. Aceste onorarii de succes pot fi convenite împreuna cu onorariile forfetare).
  Orice onorariu se stabilește liber între avocat și clientul său, concretizându-se în contractul de asistență juridică și anexele la acest contract.

De asemenea, în conformitate cu prevederile art. 127 din Statutul profesiei de avocat onorariile vor fi evaluate în raport cu dificultatea, amploarea sau durata de soluționare a fiecărei probleme juridice a clientului. Stabilirea acestora va depinde de fiecare dintre următoarele elemente:

 1. timpul și volumul de muncă solicitată pentru executarea mandatului primit sau a activității cerute de client;
 2. natura, noutatea și dificultatea cazului;
 3. importanța intereselor în cauza;
 4. împrejurarea că acceptarea mandatului acordat de client îl împiedică pe avocat să accepte un alt mandat din partea unei alte persoane, dacă aceasta împrejurare poate fi constatată de client fără investigații suplimentare;
 5. conlucrarea cu experți sau alți specialiști, impusă de natura, obiectul, complexitatea și dificultatea cazului;
 6. avantajele și rezultatele obținute pentru profitul clientului ca urmare a muncii depuse de avocat;
 7. constrângerile de timp în care avocatul este obligat de împrejurările cauzei să acționeze pentru a asigura servicii legale performante.

Lucrează cu noi

Spune-ne mai mult despre cazul tău

Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, clădirea 14 (Regus), sector 2, București

Tel: +40 74 03 86 493 | +40 74 05 75 881 

[contact-form-7 id=”15355″ html_class=”cf7_custom_style_2″]

Specialitate

Casa noastră de avocatură poate adresa și poate acorda consultanță atât folosind engleza juridică, drept limbă de circulație internațională cât și limbile franceză și rusă. Este de menționat în acest sens că oferim servicii cetățenilor din Republica Moldova, Ucraina, Rusia sau altor state din spațiul ex – sovietic în demersurile administrative ale acestora pe teritoriul statului român.

Drept comercial0%
Litigii0%
Dreptul muncii0%
Relația cu instituții publice0%

IMPLICARE TOTALĂ

Respectăm pe deplin fiecare client, ne implicăm total în fiecare proiect. Aceasta este rețeta noastră de succes, așa am ajuns la aceste rezultate.

ASCULTĂM

În această profesie ascultarea are un rol cheie, pentru că permite înțelegerea nevoilor clientului și obținerea unor informații critice pentru reușită.

TRANSPARENȚĂ

Mizăm pe comunicare. De la noi vei afla transparent ce presupune colaborarea cu noi, costuri, estimări de timp, strategii de rezolvare.

SOLUȚII

Scopul nostru este acela de a găsi soluția pentru problemele tale. La fel de importantă este partea de prevenție, evitarea situațiilor litigioase nedorite.

Nouă ne pasă – Cabinet de Avocatură Stoian și Rotari

Prin asta suntem diferiți și pe acest adevăr punem bazele colaborării noastre.

Casa de avocatura Stoian Rotari